Begrafenisondernemer IN DEURNE & MERKSEM, ANTWERPEN

Ceulemans: uw begrafenisondernemer met een persoonlijke aanpak

Het overlijden van een dierbare gaat gepaard met een immens verdriet en een periode van rouw en verwerking. Daarnaast moeten er op kort tijd een heel aantal zaken geregeld worden en dat is geen gemakkelijke combinatie. Ceulemans Begrafenissen uit Deurne en Merksem, Antwerpen wil u op een persoonlijke en respectvolle manier bijstaan tijdens de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van rouwplechtigheden en uitvaarten. Het eindresultaat daarvan moet een waardig en memorabel afscheid zijn waarbij met al uw wensen rekening wordt gehouden.

Complete verzorging van begrafenissen in Antwerpen

U kunt vertrouwen op onze jarenlange beroepservaring in het voorbereiden en uitvoeren van begrafenissen en uitvaarten. We beschikken over een privé rouwcentrum en een aantal rouwwagens. Daarbij hebben we ook een eigen drukkerij voor uitnodigingen, rouwprentjes, bedankingen enzovoort en eigen personeel met kennis, discretie en respect voor elke levensopvatting. Als u dus een specialist in begrafenissen en uitvaarten zoekt, dan is Ceulemans de juiste keuze. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze vestigingen in Deurne of Merksem, Antwerpen.

Maak een afspraak
Uitvaartwinkel Deurne

Uitvaartwinkel

Ceulemans is uw begrafenisondernemer te Deurne en Merksem, Antwerpen.

Urnen voor crematies Ceulemans

Crematies

Ceulemans verzorgt crematies, om op eigen manier een  afscheid te kunnen nemen.

rouwboeketten

Rouwboeketten

Als onderdeel van een uitvaart is er een belangrijke rol weggelegd voor bloemen.

rouwcentrum deurne

Uitvaartcentrum

Breng in alle sereniteit een persoonlijke laatste groet aan uw dierbare overledene.  

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.