Een complete en persoonlijke verzorging van crematies

Als u een dierbare hebt verloren, willen wij u graag bijstaan door samen met u op een respectvolle en persoonlijke manier de uitvaart voor te bereiden en uit te voeren.

Naast begrafenissen, balsemingen, uitvaartverzekeringen en voorafregelingen kunt u bij ons ook terecht voor crematies, waarbij u de assen van uw dierbare in een urne kunt bewaren of laten uitstrooien. Zoals u op de foto’s kunt zien, bieden wij urnen aan in verschillende vormen, materialen, kleuren en maten.

Daarenboven beschikken we over een privé rouwcentrum, waar u voor of na de crematie een rouwplechtigheid of uitvaartceremonie kunt organiseren volledig naar uw wensen, een eigen drukkerij voor rouwprentjes, uitnodigingen enzovoort, rouwwagens en personeel met kennis, discretie en respect voor elke levensopvatting . Ons uiteindelijke doel is dat u op een waardige en memorabele manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.