ROUWBLOEMSTUKKEN

Ceulemans bvba: Boeketten en bloemstukken ten afscheid

Als onderdeel van een uitvaart is er een belangrijke rol weggelegd voor bloemen. Bloemstukken, kransen en boeketten drukken daarbij zowel rouw, sympathie als waardering uit. Begrafenissen Ceulemans uit Deurne en Merksem (Antwerpen) adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en samenstellingen. 

Bestel tijdig uw bloemen ! 

Voor 14u besteld is de dag nadien geleverd. 

Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u 

Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.

Een uitgebreid aanbod

U vindt bij Begrafenissen Ceulemans een uitgebreid aanbod in allerlei prijsklassen: 

  • Bloemstukken 
  • Rouwboeketten 
  • Rouwtakken 
  • Rouwkransen 
  • Altaarstukken 
  • Grafstukken 

Persoonlijk advies

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de betekenis van diverse bloemen en kleuren bij de overlijdensplechtigheid. Als u wilt, kunt u uw bloemstuk of rouwarrangement door ons laten voorzien van een rouwkaart of een rouwlint. Zo kunt u nog een persoonlijke groet of afscheidstekst aan de overledene overbrengen. Begrafenissen Ceulemans zorgt er natuurlijk ook voor dat uw rouwbloemstuk thuis, bij een uitvaartcentrum, aan de kerk, op de begraafplaats of aan het crematorium afgeleverd wordt. Op deze pagina kunt u al een idee opdoen van onze ruime keuze aan bloemstukken en boeketten (natuurlijk of uit zijde). De bloemstukken kunnen licht afwijken van deze foto’s, omdat niet alle bloemen in elk seizoen te verkrijgen zijn.

Kom eens praten ! 

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. 


Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. 


Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.