Uw begrafenisondernemer met een persoonlijke aanpak

Het overlijden van een dierbare gaat gepaard met een immens verdriet en een periode van rouw en verwerking. Daarnaast moeten er op kort tijd een heel aantal zaken geregeld worden en dat is geen gemakkelijke combinatie.

Ceulemans Begrafenissen uit Deurne en Merksem, Antwerpen wil u op een persoonlijke en respectvolle manier bijstaan tijdens de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van rouwplechtigheden en uitvaarten. Het eindresultaat daarvan moet een waardig en memorabel afscheid zijn waarbij met al uw wensen rekening wordt gehouden.

Complete verzorging van begrafenissen in Antwerpen

U kunt vertrouwen op onze jarenlange beroepservaring in het voorbereiden en uitvoeren van begrafenissen en uitvaarten. We beschikken over een privé rouwcentrum en een aantal rouwwagens. Daarbij hebben we ook een eigen drukkerij voor uitnodigingen, rouwprentjes, bedankingen enzovoort en eigen personeel met kennis, discretie en respect voor elke levensopvatting.

Als u dus een specialist in begrafenissen en uitvaarten zoekt, dan is Ceulemans de juiste keuze. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze vestigingen in Deurne of Merksem, Antwerpen.

Begrafenissen Ceulemans adviseert u daarbij en zorgt voor alles:
 

  • Aangifte van overlijden
  • Verplaatsing van de overledene naar het funerarium
  • Organisatie van de uitvaartplechtigheid
  • Administratieve afhandeling
  • Priv√©rouwcentrum voor afscheid en koffietafel
  • Rouwdrukwerk en rouwberichten (eigen drukkerij)
  • Bloemstukken en rouwkransen
  • Kisten, urnen en grafversiering

 

CEULEMANS_1

Image 1 of 4

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.