RouwbLOEMEN IN REGIO ANTWERPEN

Rouwbloemen sturen in regio Antwerpen

Als leverancier van rouwbloemen in Antwerpen weten we als geen ander dat de keuze van rouwbloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past. Bloemen voor een begrafenis zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming.


We bieden een breed assortiment bloemstukken en prijsklassen, zodat u de mogelijkheid heeft dat rouwstuk te kiezen dat precies past bij uw wensen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? U kan de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, rouwkrans, rouwtakken, altaarstukken, grafstukken, biedermeier of kistbedekkingen, etc.  Breng een laatste groet aan de overledene door een rouwlint of rouwkaart met persoonlijk boodschap toe te voegen aan de rouwbloemen. We hebben de keuze uit diverse kleuren zoals roze wit, wit groen, blauw wit paars, rode rozen, witte rozen, roze rozen, gemengde rozen, witte bloemen, bont gekleurd, rode bloemen, modern wit, ranje bloemen, lila-wit, etc. Op deze pagina kunt u al een idee opdoen van onze ruime keuze aan bloemstukken en boeketten (natuurlijk of uit zijde). De bloemstukken kunnen licht afwijken van deze foto’s, omdat niet alle bloemen in elk seizoen te verkrijgen zijn. Ons team staat voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden en met u mee te denken voor een passende creatie.


Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie in regio Antwerpen naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). U hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen. Wij zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Ook bieden wij u de mogelijkheid een boeket te sturen naar de nabestaande(n) (sympathie boeket) om met uw steun, liefde en medeleven hun verdriet te verzachten. Rouwbloemen bestellen kunt u ook telefonisch bij ons doen of u kunt langskomen voor een vakkundig advies. Indien u voor 14u besteld wordt het bloemstuk de dag nadien geleverd. 

Belangrijk: voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u. Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.

Bestel tijdig uw rouwbloemen 

Voor 14u besteld is de dag nadien geleverd. 

Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u.

Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.

Een uitgebreid aanbod

U vindt bij Begrafenissen Ceulemans een uitgebreid aanbod in allerlei prijsklassen: 

  • Bloemstukken 
  • Rouwboeketten 
  • Rouwtakken 
  • Rouwkransen 
  • Altaarstukken 
  • Grafstukken 

Persoonlijk advies

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de betekenis van diverse bloemen en kleuren bij de overlijdensplechtigheid. Als u wilt, kunt u uw bloemstuk of rouwarrangement door ons laten voorzien van een rouwkaart of een rouwlint. Zo kunt u nog een persoonlijke groet of afscheidstekst aan de overledene overbrengen. Begrafenissen Ceulemans zorgt er natuurlijk ook voor dat uw rouwbloemstuk thuis, bij een uitvaartcentrum, aan de kerk, op de begraafplaats of aan het crematorium afgeleverd wordt. Op deze pagina kunt u al een idee opdoen van onze ruime keuze aan bloemstukken en boeketten (natuurlijk of uit zijde). De bloemstukken kunnen licht afwijken van deze foto’s, omdat niet alle bloemen in elk seizoen te verkrijgen zijn.

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.