RouwKransen in regio antwerpen

Rouwkransen voor een prachtig gebaar. 

Als laatste groet zijn rouwkransen een prachtig gebaar. Bij de ceremonie, bij de begrafenis, crematie of op het graf is een rouwkrans leveren een bijzondere gift. Oorspronkelijk staan bloemen voor groei, nieuw leven en een voorwaartse beweging. De natuurlijke schoonheid van bloemen bij een begrafenis of crematie en thuis bij hen die rouwen, zorgen voor een gevoel van warmte en medeleven.


Stuur een dierbare een gedenkwaardig eerbetoon. Van complete rouwarrangementen tot prachtige troostboeketten. Onze rouwkransen voor regio Antwerpen bevatten diverse samenstellingen van bloemen zoals rozen, gerbera’s, chrysanten, Viburnum, hertshooi en seizoensbladgroen. De kransen zijn o.a. gedecoreerd met rozen, anjers, ranonkels en afgewerkt met groen en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals blauw, wit, zachtroze, groen, geel, oranje, rood, etc. Een rouwkrans met lint behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hebben wij een zeer fraaie zomerkrans met bloemen en materialen die typerend zijn voor de zomer zoals tuinrozen (pioenrozen ook mogelijk als deze leverbaar zijn). In onze winterkrans gebruiken wij schitterende lelies of amaryllis. Als grafstuk kunt u kiezen voor een rouwkrans met planten. De vetplantjes in deze rouwkransen nemen water op in de bladeren zodat zij langer zonder verzorging of onderhoud toe kunnen. Deze grafstukken zijn dus ook goed bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.


Persoonlijk advies

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de betekenis van diverse bloemen en kleuren bij de overlijdensplechtigheid. Als u wilt, kunt u uw bloemstuk of rouwarrangement door ons laten voorzien van een rouwkaart of een rouwlint. Zo kunt u nog een persoonlijke groet of afscheidstekst aan de overledene overbrengen. Begrafenissen Ceulemans zorgt er natuurlijk ook voor dat uw rouwbloemstuk thuis, bij een uitvaartcentrum, aan de kerk, op de begraafplaats of aan het crematorium afgeleverd wordt. Op deze pagina kunt u al een idee opdoen van onze ruime keuze aan bloemstukken en boeketten (natuurlijk of uit zijde). De bloemstukken kunnen licht afwijken van deze foto’s, omdat niet alle bloemen in elk seizoen te verkrijgen zijn.Rouwkransen bestellen

Bestel uw rouwkrans in antwerpen bij begrafenissen Ceulemans en wij leveren het bloemenstuk waar en wanneer u wilt. Onze bloemisten weten als geen ander hoe belangrijk deze momenten zijn, rouwkransen worden dan ook met de grootste zorg samengesteld en geleverd. Rouwbloemen sturen als laatste groet kan tevens in kerken, crematoria en aula's. Tevens kunt u bij ons een tijdstip van levering aangeven. 


Indien u voor 14u besteld , wordt de rouwkrans de dag nadien geleverd. Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u.
Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.


Bloemen bestellen

Een uitgebreid aanbod

U vindt bij Begrafenissen Ceulemans een uitgebreid aanbod in allerlei prijsklassen: 

  • Bloemstukken 
  • Rouwboeketten 
  • Rouwtakken 
  • Rouwkransen 
  • Altaarstukken 
  • Grafstukken 

Bestel tijdig uw rouwbloemen 

Voor 14u besteld is de dag nadien geleverd. 

Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u.

Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.