Rouwboeketten

Ceulemans: rouwboeketten ter afscheid

Als onderdeel van een uitvaart is er een belangrijke rol weggelegd voor bloemen. Bloemstukken, rouwboeketten en -kransen drukken daarbij zowel rouw, sympathie als waardering uit. Begrafenissen Ceulemans uit Deurne en Merksem (Antwerpen) adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en samenstellingen. 

Bestel tijdig uw rouwbloemen 

Voor 14u besteld is de dag nadien geleverd. 

Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u.

Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.

Een uitgebreid aanbod

U vindt bij Begrafenissen Ceulemans een uitgebreid aanbod in allerlei prijsklassen: 

  • Bloemstukken 
  • Rouwboeketten 
  • Rouwtakken 
  • Rouwkransen 
  • Altaarstukken 
  • Grafstukken 

Persoonlijk advies

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de betekenis van diverse bloemen en kleuren bij de overlijdensplechtigheid. Als u wilt, kunt u uw bloemstuk of rouwarrangement door ons laten voorzien van een rouwkaart of een rouwlint. Zo kunt u nog een persoonlijke groet of afscheidstekst aan de overledene overbrengen. Begrafenissen Ceulemans zorgt er natuurlijk ook voor dat uw rouwbloemstuk thuis, bij een uitvaartcentrum, aan de kerk, op de begraafplaats of aan het crematorium afgeleverd wordt. Op deze pagina kunt u al een idee opdoen van onze ruime keuze aan bloemstukken en boeketten (natuurlijk of uit zijde). De bloemstukken kunnen licht afwijken van deze foto’s, omdat niet alle bloemen in elk seizoen te verkrijgen zijn.

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.