Een handgebonden rouwboeket voor een mooi afscheid

Een mooi rouwboeket is een prachtige manier om een laatste groet te uiten.

Onze bloemisten weten als geen ander dat de keuze van bloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Een rouwboeket kenmerkt zich aan de handgebonden techniek.

Ze worden, net als een normaal boeket, met de hand gebonden als een liggend model. Onze bloembinders zijn gespecialiseerd in rouwbloemen en passen deze manier van bloembinden perfect toe.

Daardoor liggen onze rouwboeketten er altijd heel mooi bij.

Uw rouwboeket bestellen

Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Wilt u een rouwboeket met lint bestellen? Dan kun u dat toevoegen aan uw bestelling. Wij bezorgen de rouwbloemen op locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). U hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Mocht u nog vragen en/op opmerkingen hebben over het bestellen en/of bezorgen van rouwbloemen neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Indien u voor 14u besteld , wordt de rouwkrans de dag nadien geleverd. Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u.Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.

Praktische tips voor rouwboeketten

Wij krijgen regelmatig de vraag of rouwboeketten niet op water hoeven te staan. Natuurlijk kan een rouwboeket wel op water staan. Echter dient deze dan wel tegen een muur te staan omdat rouwboeketten top zwaar zijn. Op de dag van de plechtigheid is het geen probleem om het rouwboeket zonder water neer te leggen bij de overledene. De rouwbloemen zullen niet binnen 1 dag slap gaan hangen.

Wanneer de plechtigheid/uitvaartdienst geweest is weten sommige mensen niet precies wat zij met de rouwboeketten moeten doen. In de meeste gevallen worden alle rouwbloemen van de overledene op een speciaal daarvoor bestemde gedenkplek of bij het graf geplaatst. U kunt in ieder geval altijd de uitvaartleider(ster) vragen of zij zich over uw rouwboeket wil bekommeren.

Bestel binnenkort uw bloemen online

Voor 14u besteld is de dag nadien geleverd.

Opgelet ! Voor leveringen op zaterdag graag bestellen voor donderdag 14u.

Voor meer info neem vrijblijvend contact via telefoon of via ons contactformulier.