Ceulemans Begrafenissen 

Ten Eekhovelei 206 

2100 Deurne (Antwerpen) 

 03 324 14 53 

infoceulemans@skynet.be

Ons uitvaartcentrum in Deurne, Antwerpen

Ons rouwcentrum in Deurne biedt u de mogelijkheid om in alle sereniteit een laatste groet te brengen aan uw dierbare overledene. Wij beschikken ook over een aula voor 40 personen waar plechtigheden van elke geloofsovertuiging, ook burgerlijke, gehouden kunnen worden. Tevens zijn er mogelijkheden voor koffietafels.

Ons uitvaartcentrum is voorzien van alle hedendaags comfort dat de nabestaanden de gelegenheid biedt om in alle rust en intimiteit afscheid te nemen van de overledene. Wij beschikken over een begroetingkamer met een rustgevend interieur. Er is steeds zachte achtergrondmuziek aanwezig, u kunt zelf van eigen keuze kiezen of uit onze uitgebreide selectie. Op vraag zorgen wij ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Dit wordt na de dag van de plechtigheid aan de familie overgedragen.

Tevens kunnen er fotoreportages getoond worden middels een projector. Bloemen en kransen zijn stille getuigen bij een waardig afscheid, wij kunnen u voorzien van de mooiste bloemen. Tevens hebben wij afscheidsteksten beschikbaar en een eigen drukkerij voor rouwbrieven.

Onze lokatie in Deurne is op ma tot vrij. Za van 9-12h en doorlopend bereikbaar 24/7 of na afspraak.

Maak een afspraak

Ligging