Ons uitvaartcentrum in Deurne, Antwerpen

Ons rouwcentrum in Deurne biedt u de mogelijkheid om in alle sereniteit een laatste groet te brengen aan uw dierbare overledene. Wij beschikken ook over een aula voor 40 personen waar plechtigheden van elke geloofsovertuiging, ook burgerlijke, gehouden kunnen worden. Tevens zijn er mogelijkheden voor koffietafels.

Ons uitvaartcentrum is voorzien van alle hedendaags comfort dat de nabestaanden de gelegenheid biedt om in alle rust en intimiteit afscheid te nemen van de overledene. Wij beschikken over een begroetingkamer met een rustgevend interieur. Er is steeds zachte achtergrondmuziek aanwezig, u kunt zelf van eigen keuze kiezen of uit onze uitgebreide selectie. Op vraag zorgen wij ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Dit wordt na de dag van de plechtigheid aan de familie overgedragen.

Tevens kunnen er fotoreportages getoond worden middels een projector. Bloemen en kransen zijn stille getuigen bij een waardig afscheid, wij kunnen u voorzien van de mooiste bloemen. Tevens hebben wij afscheidsteksten beschikbaar en een eigen drukkerij voor rouwbrieven.

Onze lokatie in Deurne is op ma tot vrij. Za van 9-12h en doorlopend bereikbaar 24/7 of na afspraak.

Kom langs voor een gesprek

Afscheid nemen van een naaste is voor ieder van ons een intens proces. Een emotioneel zware periode waarin we veel moeten verwerken. Tevens een periode waarin vele praktische zaken op relatief korte tijd geregeld dienen te worden. Wij staan u graag bij tijdens de voorbereiding en uitvoering van begrafenissen en uitvaarten door u de formaliteiten en administratie uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet. Maak een afspraak met ons voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.