Ceulemans Begrafenissen 

Du Chastellei 64-66

2170 Merksem (Antwerpen) 

 03 647 08 60

infoceulemans@skynet.be

Onze uitvaartwinkel in Merksem, Antwerpen

Aangezien Deurne niet gemakkelijk te bereiken is met de wagen vanuit Merksem, kunt u in Merksem ook bij ons terecht voor uw volledige rouwbegeleiding.


U vind in onze uitvaartwinkel in Merksem een uitgebreid gamma aan grafornamenten, assierraden, porseleinen fotokaders, columbariumveldplaten, urnenveldplaten,…. Ook vindt u hier een selectie van mogelijke kisten en urnen. Verder bent u in onze uitvaartwinkel altijd welkom met alle mogelijke vragen over onze dienstverlening.

Van een kaartje om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode tot bloemen en rouwberichten over de verwerking van verlies. Voor alle onderdelen van een uitvaart kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een passend uitvaartritueel of u in contact brengen met een van onze vele contacten die u verder kunnen helpen.

U kunt ons uw gehele uitvaart laten verzorgen in elke gewenste stijl. Traditioneel, stijlvol of informeel. Voor elk budget, met een luisterend oor zoeken wij in samenspraak met u naar een passend afscheid van uw dierbare.


Onze lokatie in Merksem is op afspraak van maandag tot vrijdag geopend van 9-18h.


Maak een afspraak

Ligging